Din værtsfamilie i Spanien

students-in-spain
Spanske familier er utrolig hjertelige og imødekommende. Familien betyder meget for dem, og de bruger meget tid sammen og er der altid for hinanden. Hvis du først bliver en del af en spansk familie, vil du være del af familien for altid.


Særligt for High School Select programmet
Når du rejser på vores High School Select program, vælger du skole, område eller aktivitet først. Dernæst findes værtsfamilien. Denne rækkefølge er anderledes end, hvis du rejser på vores High School Classic program, hvor værtsfamilien findes først, og derefter findes en skole i nærområdet. Dette er de primære forskelle på Select og Classic.

Nedenfor kan du læse mere om udvælgelse af værtsfamilier, som gælder alle uanset om du rejser på Select eller Classic programmet.

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige familier for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilie. Den rigtige værtafamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan en familie med en anden etnisk herkomst og familien kan også være et homoseksuelt par m.m.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores spanske kollegaer, men også krav fra myndighedene i Spanien. Vores kollegaer i Spanien har mange års erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt:

Personligt besøg
Interview
Referencer tages i familiens netværk
Baggrundstjek, herunder tjek hos de spanske myndigheder
Endelig godkendelse af vores spanske kollegaer

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.