High School Select i New Zealand


Hvis du gerne vil opleve New Zealand, men også har nogle specifikke ønsker til skole, fag eller andre aktiviteter, vil Select programmet være det helt rette for dig. Her kan du nemlig selv vælge, hvordan du vil kombinere dit år - du kan både få eventyrlige oplevelser og høj faglighed!

Livet i New Zealand
I Select programmet har du mulighed for at vælge en specifik skole og derved komme til at bo i det område, hvor skolen ligger. På den måde, kan du selv vælge, hvor du kommer til at tilbringe dit år i New Zealand. Uanset hvor du dog ender med at blive placeret, kan du regne med enestående natur og jordnære folk, som sætter pris på deres land og natur.

Værtsfamilien
Da du i dette program først vælger den skole som du ønsker at gå på, vil der efterfølgende blive fundet en familie til dig som bor i nærheden. I Select programmet modtager værtsfamilierne et mindre tilskud for at have en studerende boende i et år. Dette er anderledes i forhold til Classic programmet, hvor værtsfamilier ikke modtager betaling.

Værtsfamilien i New Zealand er en helt almindelig familie, som åbner deres hjem for dig. De vil se dig som et nyt familiemedlem og vil inddrage dig i en helt almindelig hverdag. Familien forventer naturligvis også, at du bidrager og indgår på lige fod med resten af familien.

Din High School
Da Select programmet er et akademisk program, har du mulighed for at vælge en specifik skole som du ønsker at gå på. Du kan vælge en skole ud fra et område eller nogle specifikke fag, aktiviteter eller sportsgrene, som du er interesseret i. Da udendørs aktiviteter og sportgrene er en stor del af skolelivet i New Zealand, har du blandt andet mulighed for at vælge mellem surfing, skiløb, sejlads og ridning. Skolerne som du kan vælge, findes både på Nordøen og Sydøen. 

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i New Zealand gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser. I New Zealand ligger skoleåret anderledes end i Danmark. Hvis du følger New Zealand's skoleår tager du afsted i slutningen af januar og vender hjem omkring slutningen af november. Hvis du følger det danske skoleår, vil du skulle rejse i midten af juli og flyve retur til Danmark i maj.

Priser
I High School Select programmet kan priserne variere, alt efter hvilken skole eller område du vælger. Du kan læse mere om vores priser her.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.