High School Classic i New Zealand

Hvis du sætter pris på natur og eventyr, samt gerne vil langt væk og prøve noget helt andet - så byder New Zealand dig velkommen! Her vil du også have mulighed for at lære maori, da maori og engelsk er de officielle sprog i New Zealand.

OBS: Grundet øget interesse for New Zealand i skoleåret 2018/2019 må vi allerede nu melde om begrænsede antal pladser. 

Livet i New Zealand
At være udvekslingsstudent i New Zealand betyder, at du blandt andet kan have "udendørs uddannelse" som et skolefag. Det siger meget om, hvordan folk i New Zealand værdsætter naturen. Måske ikke så overraskende for et folk omgivet af vulkaner, sneklædte bjerge, strande og bakker.
Landskaberne er nogle af de mest imponerende i verden og trilogien om Ringenes Herre er optaget i den fantastiske new zealandske natur, som også kan blive kulissen til dit år som udvekslingsstudent!

Værtsfamilien
Familierne i New Zealand er helt almindelige familier, som bor spredt ud over landet. Befolkningen i New Zealand er meget glade for naturen, og foretager sig mange udendørs aktiviteter, som du også vil deltage i. Vores samarbejdspartner i New Zealand udvælger nøje værtsfamilierne, og både referencer og husstand kontrolleres, før en familie kan godkendes. 

Din High School
Skolesystemet i New Zealand er opbygget på den måde, at du koncentrerer dig om fem til seks forskellige fag pr. semester. Derudover har du mulighed for at vælge nogle fag, som du ønsker at læse. Din sommerferie vil ligge mellem december og februar. I New Zealand vil du oftest bære skoleuniform og kalde lærerne for Mr, Mrs og Ms. i New Zealand er Outdoor Education et officielt skolefag, som du helt sikkert vil stifte kendskab til. Det er et tydeligt eksempel på, hvordan folk i New Zealand værdsætter naturen. Sport er generelt en vigtig del af skolen, hvor der også bliver tilbudt en række forskellige aktiviteter såsom rugby, tennis, squash, cricket og meget mere.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i New Zealand gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser. I New Zealand ligger skoleåret anderledes end i Danmark. Hvis du følger New Zealand's skoleår tager du afsted i slutningen af januar og vender hjem omkring slutningen af november. Hvis du følger det danske skoleår, vil du skulle rejse i midten af juli og flyve retur til Danmark i maj.

Priser
Du kan læse mere om vores priser for et skoleår eller semester her.

Særlige ønsker?
Har du særlige ønsker for dit ophold?
Ønsker du f.eks. at være sikker på at kunne dyrke en bestemt sportsgren, at gå i en bestemt skole eller noget helt andet, som er vigtigt for dig og dit ophold, anbefaler vi dig at søge vores High School Select program.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.