Værd at vide om Italien


Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Italien, om vores program, samt om hvem som kan søge. Savner du mere information?
Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende program til Italien: High School Classic, som er det traditionelle program til dig uden særlige krav for dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser.

Mulighed for at ønske område: Nej.

Afrejsetidspunkt: Start/midt september.

Programlængde: Ca. 10 måneder.

Skoleuniform: Det kan forekomme. 

Sprog og sprogkundskaber: Alt vil foregå på italiensk. Der er ikke et krav til at du skal kunne italiensk eller have kendskab til sproget inden.

Visum: Nej.

Forberedelse: Vi har stor erfaring med udveksling i Italien og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter dit ophold i Italien med en Soft Landing Camp i Milano. Camp er inkluderet i programprisen. Se mere under Priser og information

Har du spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.