Områdevalg i Irland

Ireland Cork
Malerisk havn i byen Cork kun få timers kørsel fra Tipperary


Rejser du til Irland, har du mulighed for at vælge det område, som du vil bo i. På denne side kan du læse mere om områderne.

County Tipperary
Ireland Tipperary
Natursmukke Tipperary

Der er en berømt irsk sang, som hedder "It's a long way to Tipperary", men det passer ikke i virkeligheden! Med direkte tog en times kørsel fra Dublin og direkte ruter til Cork og Galway, ligger Tipperary i hjertet af Irland. I Tipperary vil du opleve smukke grønne landskaber, robuste bjerge og et område fuld af legender og myter. Du skal vælge Tipperary, hvis du vil opleve det typiske Irland.

County Donegal

Ireland Donegal coast
Den smukke kystlinje i Donegal

Donegal er det nordligste af Irland, hvor den verdensberømte "Wild Atlantic Way" ender. Eller starter. Den fuldstændig betagende kystlinje og de smukke strande er helt unikke og fascinerende! Byen Letterkenny i Donegal indeholder fritids- og shoppingmuligheder, så du aldrig vil kede dig i ét af de smukkeste områder i Europa.

County Monaghan
Ireland Monaghan
Fascinerende kirke i Monanghan

I den attraktive by Monaghan i området af samme navn, er der masser ting at lave for dig som udvekslingsstuderende! I fritiden kan du bl.a. shoppe, dyrke sport eller måske tage dansetimer i irsk folkedans? Byen ligger ved kysten kun 90 minutters kørsel fra Dublin og 90 minutters kørsel fra Belfast, så det er fantastisk område at bo i, hvis du vil udforske Irland.

County Cavan
Cavan Irland
Et af de smukke steder i naturskønne Cavan

Cavan er området med de mange søer. Med de mange smukke søer spredt udover hele Cavan området, er det et oplagt sted at bo, hvis du ønsker at dyrke vandbaserede interesserer, som f.eks. fiske. Cavan tilbyder muligheden for at opleve et autentisk Irland med fokus på fællesskab.

Priser
Du kan se prisen for områdevalg her.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.