High School Classic i Storbritannien


Ønsker du at tale perfekt engelsk? Så er det Storbritannien du skal rejse til som udvekslingsstudent! Under dit High School år i Storbritannien vil du få et fantastisk år med indblik i traditioner, trends og den nyeste musik!

Livet i Storbritannien
Lige meget hvor du bliver placeret eller hvilken dialekt du ender med at tillægge dig, så kan vi garantere en masse nye spændende venner og oplevelser i et af Europas mest traditionsrige lande. Storbritannien er også landet, hvor alle ungdoms trends fødes. Uanset om det gælder musik, litteratur, sport eller teater, så har Storbritannien uhørt meget at byde på. Landet føles meget ungdommeligt og moderne - samtidig med at man værner om hundredårige traditioner.

Værtsfamilie
Alle værtsfamilier har forskellige kulturelle baggrunde, men de har alle en stor interesse i at vide noget om en anden kultur end deres egen. Værtsfamilien åbner deres hjerte og hjem for dig, fordi de har lyst til at dele deres liv med dig, og vise dig hvordan et rigtigt liv i Storbritannien leves. Men forbered dig på heldækningsbademåtte på badeværelset, storblomstrede tapeter og usædvanlige farvesammensætninger!

Vores samarbejdspartnere i Storbritannien udvælger nøje værtsfamilierne. Både referencer og husstand kontrolleres grundigt, inden en familie bliver godkendt.

Din High School
Skolerne i Storbritannien er efter dansk standard mere strenge, og det er meget normalt, at elever skal have skoleuniform på i Storbritannien. Der vil være nogle obligatoriske fag i skolen, samt nogle valgfrie fag. Er du under 16 år, skal du gå på Secondary School, hvor din skoledag vil være fra ca. 9-15 mandag-fredag. Hvis du er mellem 16-18 år, skal du gå på Sixth Form College, hvor der typisk er undervisning 15-16 timer om ugen med en del hjemmearbejde.

Hvem kan søge og hvornår rejser du?
For at komme på udveksling i Storbritannien gælder Explorius' generelle ansøgnings betingelser.
Din afrejse vil ligge omkring slutningen af august, og din hjemrejse til Danmark vil ligge omkring slutningen af maj, frem til slutningen af juni året efter.
Dit ophold starter med en Soft Landing Camp i London. Camp er inkluderet i prisen.

Priser
Du kan læse mere om vores priser for et skoleår eller semester her.

Særlige ønsker?
Har du nogle bestemte ønsker for dit ophold? Ønsker du f.eks. at være sikker på at kunne dyrke en bestemt sportsgren, at gå i specifik skole eller studere noget specielt, som er vigtigt for dig og dit ophold, anbefaler vi dig at søge vores High School Select program. Du kan læse mere om dette her.

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.