Soft Landing Camp i Mannheim


Explorius ønsker at give dig den bedst tænkelige start på dit ophold i Tyskland, uanset hvor i Tyskland du kommer til at bo. Alle vores udvekslingsstuderende i Tyskland starter deres ophold med 4 dage i byen Mannheim!

Den første dag går blandt andet med ankomst og velkomst til campen. Derudover vil der være tid til at lære de andre elever at kende, samt camp personalet.

De næste to dage starter med fælles morgenmad, efterfulgt af workshops omkring tysk kultur, traditioner, familie, skole, kommunikation og meget mere. Om eftermiddagen vil aktiviteterne byde på en tur til Mannheim centrum, barbecue aften, en tur til Heidelberg slot og en båd tur på floden Neckar.

Den fjerde og sidste dag vil gå med at få pakket sammen og taget afsked med de andre udvekslingselever. Derefter vil nogle elever tage toget videre til deres værtsfamilie og andre vil blive hentet.

Campen giver dig mulighed for at vænne dig til sproget, kulturen og reglerne, inden du rejser videre til din værtsfamilie og starter dit nye liv. Derudover vil du sikkert også få nogle nye venner, som du kan dele dine oplevelser med!

Alt dette gør, at du og dine rejsekammerater får den bedst mulige start på jeres ophold.

Soft Landing Camp i Tyskland er obligatorisk, og er naturligvis inkluderet i prisen!


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.