Din canadiske værtsfamilie


Canadiere er generelt et afslappet folkefærd, og på måder minder livsstilen om den, som du kender fra Europa. Levestandarden er forholdsvis høj, og familierne kan - som du kender det fra Danmark - have mange variationer. Men uanset hvor mange familiemedlemmer du vil blive mødt af, vil de glæde sig til at tage imod dig, og forvente at du selv gør en indsats for at blive en naturlig del af familien.

Særligt for High School Select programmet
Når du rejser på vores High School Select program, vælger du skole, område eller aktivitet først. Dernæst findes værtsfamilien. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan værtsfamilierne udvælges. 

Hvad er en "rigtig" værtsfamilie?
Hos Explorius støtter vi mangfoldigheden og diskriminerer ikke, og alle værtsfamilier er rigtige familier for os. Dog skal sikkerheden selvfølgelig altid være i orden, også ved valg af værtsfamilie. Den rigtige værtsfamilie er i vores optik den familie, som har overskud og hjerterum til dig. Familierne kan bestå af voksne med børn, enlige, unge og ældre ægtepar uden børn, det kan være en familie med en anden etnisk herkomst og familien kan også være et homoseksuelt par mm.

Værtsfamilierne bor typisk i mindre byer, og da Canada er et stor land med store afstande, må du regne med transportid mellem hjem og skole.

Godkendelse af værtsfamilien
Alle værtsfamilierne gennemgår en grundig godkendelsesproces for at sikre, at de lever op til alle krav. Krav som både stilles af vores canadiske kolleger, men også krav fra myndighederne i  Canada. Vores kolleger i Canada har mange års erfaring i udvælgelse af familier, og her er de trin, som hver enkelt værtsfamilie skal igennem for at kunne blive godkendt:

  • Personligt besøg 
  • Interview
  • Referencer tages i familiens netværk
  • Baggrundstjek, herunder tjek hos de canadiske myndigheder
  • Endelig godkendelse af vores canadiske kollegerClose
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.