Værd at vide


Her på siden finder du praktisk information om udveksling i Argentina.

Savner du mere information? Så kontakt os endelig, så fortæller vi dig alt, hvad du har brug for at vide!

Vi tilbyder følgende programmer til Argentina: High School Classic, som er det traditionelle program til dig uden særlige krav for dit ophold.

Optagelseskrav: Du skal være mellem 14-18 år, og du må ikke have afsluttet en gymnasial uddannelse, se aldersgrænser.

Mulighed for at ønske område: Nej.

Afrejsetidspunkt: Midt juli med hjemrejse i maj eller juli året efter.

Programlængde: Ca. 10-12 måneder.

Skoleuniform: Nej, ikke som udgangspunkt, men skoleuniform kan være påkrævet i private eller religiøse skoler.

Sprog og sprogkundskaber: Alt vil foregå på spansk. Der er dog ingen krav til, at du skal have spansk kundskaber forinden. Du skal blot være motiveret for at lære det.

Visum: Ja. 

Forberedelse: Vi har god erfaring med udveksling i Argentina, og vi gør alt hvad vi kan for at forberede dig og dine forældre på dit udvekslingsår. Vi har flere forberedende møder, og du starter også dit ophold i Argentina med en Soft Landing Camp i Cordoba. Camp er inkluderet i programprisen. Se mere under priser og information.

Har du flere spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.