Elev og værtsfamilie historier

Vil du gerne vide lidt mere om hvordan det er at være værtsfamilie for en udenlandsk studerende, eller hvordan det er at være udvekslingsstudent i Danmark?
Så kan du læse deres egne fortællinger lige her!

De studerendes historier

Udveksling i Danmark

Martina i Danmark

-"...Jeg prøver at forbedre min dansk så vil jeg prøve at skrive dette email på dansk. Det er nogle billeder fra min juleoplevelse her i Danmark med min familie.."

Læs hele Marina's fortælling her!

Udveksling i Danmark, bliv værtsfamilie!
Diana i Danmark

-"...Hi, I'm Diana and I'm from Italy. I have been in Denmark for the half of my experience. I will stay here until June. I love Denmark and I don't want to leave it, even sometimes I miss my family. Anyway, I love my host-family..."

Læs hele Diana's fortælling her!


Fernanda i Danmark

-"...18 årige Fernanda besluttede sig for at forlade sin hjemby Quito i Ecuador. Foran sig havde hun 10 måneder som udvekslingselev i Greve.
Fernandas mål med udvekslingsopholdet var at blive mere moden og selvstændig og klare ting på egen hånd..."

Læs hele Fernanda's fortælling her!

Værtsfamiliernes historier

Byd en udenlandsk elev velkommen i dit hjem
Familien Agergaard

-"...Med et nyt menneske i huset bliver ens hverdag og kulturgenstand for nysgerrige spørgsmål, og man bliver
mere bevidst om familiens egen levemåde."

Læs hele familiens fortælling her!

Værtsfamilie i Danmark
Familien Petersen

-"...At være værtsfamilie har betydet for os at vi har fået lov at opleve en anden kultur helt tæt på. Simi kommer fra Slovakiet, og hun har næsten boet hos os 4 måneder, hvilket har været en spændende oplevelse for os alle sammen.."

Læs hele familiens fortælling her!

Bliv værtsfamilie! 
Familien Rubusch

- "...En oplevelse i livet rigere! Igennem Explorius fik vi Rita som udvekslingsstudent. En ung pige på 17 år, som skulle bo hos os i det år. Det blev et godt, sjovt og lærerigt år for os alle. En oplevelse, hvor vi oplevede at få en ekstra datter ind i vor familie..."

Læs hele familiens fortælling her! 

Bliv værtsfamilie og få en oplevelse for livet!
Familien Guldhammer

-"...I forsommeren begyndte min yngste datter at søge om ophold i USA, hvilket satte flere tanker i gang omkring udveksling. Vi havde jo faktisk plads til en ekstra person i huset, så hvorfor ikke også få den anden side af en udvekslingsoplevelse med? I august stod vi så i lufthavnen og ventede på vores nye søster - fra Taiwan!.."

Læs hele deres fortælling her!

Dansk værtsfamilie
Familien Jørgensen

-"...Efter samtale med Explorius samt gennemlæsning af forskellige ansøgninger, valgte vi at åbne vores hjem for Pam, vores udvekslingsstudent på 16 år fra Bangkok i Thailand..."

Læs hele familien Jørgnsen's fortælling her!

Værtsfamilie
Familien Lund Pedersen

- "...Vi har selv vores datter afsted i USA og var ikke i tvivl da Explorius kontaktede os, om vi kunne
tænke os at have Lorenzo boende. Det har været en rigtig positiv oplevelse for os, at åbne op for et ungt menneske og deraf en anden kultur."

Læs hele familiens fortælling her!


Linda og familien

-"...Jeg havde længe gået med tanken om, at det kunne være spændende, at have en studerende boende. Da vores egen søn tog til USA på High school i 10 måneder, havde vi et værelse fri, hvilket gav anledningen til, at vi kunne invitere en studerende ind i vores familie. Det første tilbud vi fik fra Explorius tog vi..."

Læs hele Linda's fortælling her

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.