Mød de studerende

elever på udveksling i Danmark

I januar 2018 har vi flere udenlandske elever, som ønsker at komme til Danmark i kortere eller længere tid, og vi søger derfor værtsfamilier.
Overvejer I at blive værtsfamilie, kan I her på siden se om der er en elev, som I tænker vil passe godt ind i jeres familie. 

Husk at vi hjælper jer med alt det praktiske - det vigtigste er, at I har lysten til at blive værtsfamilie!

Hvis en eller flere af disse elever fanger jeres interesse, er I meget velkomne til at kontakte os på inbound@explorius.dk eller telefon 7026 2002.  

Hvis en af eleverne fanger jeres interesse, men I kun har lyst til at binde jer for 5 måneder, kan dette sagtens lade sig gøre. Vi har gode erfaringer med at dele længere ophold mellem 2 værtsfamilier.

Siden bliver opdateret løbende med nye studerende.

Udvekslingselev i DK

Læs mere om Charlotte Grace her!

Udvekslingselev i Danmark

Læs mere om Cindy her

Udvekslingselever i Danmark
Læs mere om Maria Eduarda her!

Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.