Mød os fra Explorius

At rejse et år på High School er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt med en god organisation i ryggen, så du og dine forældre kan føle jer trygge - både under forberedelserne til din afrejse, og mens du er afsted. 

Vi synes, at vi har verdens mest givende job: At kunne give unge mennesker mulighed for at få opfyldt deres drømme om at komme på High School i udlandet! Du vil få en personlig kontaktperson, som vil følge DIG lige fra du starter din ansøgning til du er vel hjemme igen. Hos Explorius fokuserer vi på kvalitet, personlig service og tryghed.

Har du lyst til at vide mere om, hvem vi er, kan du se personalet på siden her. Vil du vide mere inden du beslutter dig, kan du tilmelde dig vores gratis informationsmøder eller du kan udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at møde dig og lære dig at kende under dit eventyr.

Country Manager:

Ole

Ole - Explorius Danmark


Kontaktpersoner:

Explorius kontaktperson 

Mette - USA
Da jeg selv har boet, arbejdet og rejst meget i USA - kender jeg landet og den amerikanske kultur godt. Bl.a. fra min tid som au-pair ved jeg, hvad det vil sige at være langt væk hjemmefra og skulle skabe sig et nyt netværk. Det er super spændende og udfordrende og en oplevelse som ændrer dit liv. Du vokser som menneske, får en langt større indsigt og forståelse for andre kulturer - og du kommer til at modnes og lære dig selv godt at kende! Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej til DIT bedste år nogensinde.


Pia Explorius

Pia - USA, Japan, Tyskland, Frankrig, Select og kombi-program
 Jeg har verdens bedste job. Intet mindre. Med min uddannelse som pædagog, og en fortid i rejsebranchen, er jeg rigtig godt klædt på til at hjælpe både elever og forældre i jeres forberedelse til, og under udvekslingsopholdet. Det er en stor beslutning at sende sit barn ud i verden, og kræver tillid til os som samarbejdspartner, hvilket jeg vil gøre mit ypperste for at leve op til. Jeg bor med min mand og vores Engelske Bulldog Anton i Bagsværd. Vores søn Mikkel er flyttet hjemmefra. At rejse er at leve, så det er bare med at komme i gang.


 

Explorius 

Julia - LMS koordinator, samt Spanien, Italien, Argentina og New Zealand
Jeg fandt min vej til Explorius, grundet min internationale baggrund. Jeg er født på Ibiza, min nationalitet er tysk og min mand kommer oprindeligt fra Kina, men sammen er vi bosat her i Danmark. Jeg kombinerer forskellige kulturer i min hverdag og kender selvfølgelig også til udfordringerne ved det, derfor ville jeg gerne arbejde med udveksling. Til dagligt sidder jeg bl.a. med vores interne system, hjemmesiden og tilmeldingsprocessen. Rejse, opleve verdenen og blive en del af nye kulturer er en helt unik oplevelse – derfor glæder jeg mig til at følge dig og dit udvekslingseventyr!


Explorius 
Christina - Australien samt inbound marketing
Jeg har arbejdet med High School udveksling siden januar 2015, samt skrevet bachelor indenfor lige netop dette område. Jeg har tidligere arbejdet i London som kursusleder for en gruppe unge, samt i Los Angeles som Peer Leader på en skole. Tidligere har jeg boet fast i både Holland og USA og kender derfor til at leve og gå i skole i et andet land. Alle mine ferier bliver brugt på at rejse og jeg elsker at komme ud og opleve andre kulturer, samt mødes med mine internationale venner. Jeg glæder mig til at kunne give dig muligheden for dit livs oplevelse.


Nete Explorius
 
Nete - Storbritannien, Irland samt Inbound Manager
Min rejse til Explorius begyndte med et au pair ophold i USA, hos en værtsfamilie med tre børn. Efter mit au pair år var jeg motiveret til, at hjælpe andre unge med at få samme fantastiske oplevelse. Jeg har de seneste seks år arbejdet med udveksling og hjulpet mange unge mennesker ud i verden og til Danmark. Jeg kan kun anbefale alle unge, at rejse et år til udlandet for at prøve kræfter med en anden kultur og undervisningsform. Jeg glæder mig til at hjælpe dig på rette vej, og håber du vil få dit livs oplevelse som udvekslingselev. 

Christine Explorius  

Christine - Sales and Marketing Manager
Mit udlandseventyr startede med en sprogskole i Spanien der udviklede sig til 1½ år med arbejde rundt omkring i verden. Jeg har altid holdt af at rejse og opleve nye kulturer. Siden 2012 har jeg arbejdet med udveksling af unge mennesker til udlandet, og jeg sætter stor pris på, at arbejde med det jeg selv har som en interesse. Det bedste ved mit arbejde er, at jeg er med til at skabe og ikke mindst realisere drømme hos de elever der drømmer om et år i udlandet. Min anbefaling til alle unge: Tag springet og få oplevelsen for livet.Sonja - Administration
Inden jeg flyttede til Danmark i 2010, læste jeg International Business and Tourism i både Tyskland og Frankrig. Jeg har altid været meget fascineret af forskellige kulturer, og hvis jeg i dag bliver spurgt, hvor jeg er hjemme, er det umuligt for mig kun at nævne ét land. Men jeg ved selvfølgelig også, hvad det betyder at få kulturchok. Derfor kender jeg både mange af de glæder men også de udfordringer, som der kan være hos udvekslingselever. Jeg har arbejdet hos Explorius siden 2011 i forskellige roller og er i dag ansvarlig for mange af kontorets administrative opgaver.


Close
Mange tak for din interesse! Ved afsendelse af denne formular, vil vi enten sende dig den forespurgte information eller kontakte dig. Dine personlige data vil blive gemt i al fortrolighed og vi vil ikke udlevere dine informationer til tredje parter. Ved at fremgå på vores mailing lister vil du modtage updates, nyheder og specielle tilbud, såvel som invitationer til informationsmøder og andre arrangementer. Vælg venligst nedenfor, om du er indforstået med vores vilkår.